Pianoles in Krommenie van Ben Jansen

Pianoles

Vanaf mijn achtste jaar kreeg ik klassiek pianoles. Op mijn dertiende begon ik ook met gitaarspelen. Uiteindelijk studeerde ik af op het Koninklijk Conservatorium in Den haag. Ik speelde in verschillende bands en heb ook koren begeleid, aan musicals meegewerkt en muziek gecomponeerd.

Ik geef les op een ongedwongen manier. Mijn streven is er naar de leerling te blijven motiveren. Alhoewel ik een aantal vaste lesmethodes gebruik  hebben mijn leerlingen veel vrijheid om met eigen stukken te komen. De ene leerling speelt liever klassiek, de ander meer populair. Ik geef les aan kinderen en volwassenen.

Van belang vind ik dat een leerling ook goed overweg moet kunnen met akkoorden en de bijbehorende theorie. Hierdoor is men in staat meer plezier uit het spelen te halen dan louter van blad te kunnen spelen. Een goede basis is het halve werk. Ook voor mensen die gewoon wat meer van de akkoordentheorie willen weten of een eenvoudige melodie willen kunnen spelen b.v. om te kunnen gebruiken bij het maken van muziek met behulp van de computer kunnen bij mij terecht. Ik laat ook mijn leerlingen kennismaken met het werken met de computer en midi. Tegenwoordig wordt veel muziek gemaakt met de pc en daar hoef je geen Mozart voor te zijn, maar enige kennis van de muziektheorie is daarvoor erg handig.

Mijn lessen geef ik voornamelijk thuis in Krommenie in de zaanstreek.  Zo  heb ik bv leerlingen uit Krommenie, Uitgeest, Akersloot, Heemskerk, Beverwijk, Wormerveer, West Knollendam, Marken Binnen, Wormer,  Koog aan de Zaan en Zaandam. Uiteraard is iedereen welkom. Hieronder is wat meer informatie te vinden over mijn lessen en prijzen.

Wat kost pianoles van mij:

Onder de 21 jaar oud betaal je 22,50 euro per half uur les. Volwassenen betalen 27,50 euro per les. Onder de 21 jaar hoef je namelijk geen btw te betalen.

Lessen aan huis tegen eventuele meerkosten. Ook drie kwartier of een uur les is mogelijk.

Een proefles is gratis. De koffie staat klaar.

Voor meer informatie bel: 06-24761786 of stuur een berichtje.

Muziekles voor minder draagkrachtigen zaanstad